Dobrodošli na COMMODO.ME Shop

01. O nama

Commodo.me tim čine ljudi koji svakodnevno nastoje da svojim radom doprinesu da pažljivo odabrani i kvalitetni proizvodi iz cijelog svijeta budu Vam dostupni ONLINE.

Trudimo se da Vas svakog dana inspirišemo novim proizvodima, idejama za opremanje enterijera po najnovijim svjetskim trendovima, i zanimljivostima iz svijeta dizajna.

Mi nismo samo SHOP. Mi smo Vaši savjetnici za dizajn enterijera i eksterijera.

Naši proizvodi

02. by Commodo

Commodo.me prodaje lijepe, pažljivo odabrane i jedinstvene proizvode. Pored partnerstva sa međunarodnim i domaćim brendovima, prodajemo i naše proizvode koje dizajniramo i proizvodimo u Crnoj Gori.

Naše kolekcije čine proizvodi sa odličnim kvalitetom i povoljnim cijenama.

Otkrijte više o našim proizvodima…

COMMODO MNE

03. Naša Firma

COMMODO MNE d.o.o. je vlasnik Commodo.me Shop-a.

Crna Gora kao rastuće tržište e-commerce platformi zahtijevala je jedan ovakav Shop u kom će svako od nas moći da pronađe veliki broj proizvoda za dekorisanje svog stana ili kuće, kancelarije, bašte i drugih prostora u kojima svakodnevno provodimo mnogo vremena.

Odatle je i nastao opis našeg Shop-a „Home & Living“ gdje smo željeli da ukažemo na to da je svaki prostor u kom provodimo vrijeme jednostavno prostor u kom živimo i koji treba da bude udoban, prijatan i lijep.

Našim kupcima nudimo odabrane proizvode iz velike palete kategorija i to sve prikazano u realnim i  dizajniranim prostorima. Zbog toga nam se kupci stalno vracaju… Pogledajte naš SHOP.

Partneri i saradnja

04. Naši partneri

Sarađujemo sa velikim brojem kompanija kako bismo njihovim proizvodima uljepšali Vaš dom. Sarađujemo sa poznatim brendovima, brendovima koji će tek postati poznati, brendovima iz Crne Gore i regiona, brojnim proizvođačima i dobavljačima.

Želite da Vaše proizvode ponudimo na Commodo.me Shopu?

Obezbjeđujemo Vam:

  • Direktan pristup velikom broju potencijalnih klijenata
  • Marketing
  • Komercijalu
  • Klijente koji žele da njihov prostor koji opremaju bude drugačiji i jedinstven
  • Dizajnere Enterijera koji će sve to uklopiti i pronaći savršeno mjesto za svaki proizvod
  • Logistiku

Kontaktirajte nas: info@commodo.me

Želite da budete dio našeg tima?

05. Karijera

Ukoliko želite da postanete dio našeg tima I doprinesete svakom enterijeru da bude još ljepši, obratite nam se za informacije o raspoloživim radnim mjestima u Commodo.me Shop-u.

E-mail: info@commodo.me