Commodo Inspiracija

COMMODO INSPIRACIJA ZA

MJESEC JUN

Šta za vas predstavlja ljeto?

Commodo tim ga definitivno ne doživljava kao skup vremenskih prilika, temperaturu na određenom podioku, godišnje doba. Ljeto je osjećaj, ljeto je miris, ljeto je dodir. Sunce na koži, krckanje kockica leda u ledenoj kafi, kapi kiše iz ljetnjeg pljuska. Ljeto je sladoled, ljeto su maline, ljeto je pijesak među prstima, miris vina i pokošene trave. Boje, mirisi, vibracije, trepereći vazduh i poezija koja nas konstantno okružuje.

Na ovo magično ljetnje raspoloženje tjeraju nas zaista posebni komadi iz naše nove kolekcije. Svaki priča milion priča za sebe, dok u timu funkcionišu kao moćna stilska simfonija. Potrudili smo se da obuhvatimo onu hladnu i stabilnu klasiku neutralnih tonova, ali i da rizikujemo tako što smo je obojili punim tonovima. Izabrali smo komade koji nalikuju umjetničkim djelima ukradenim iz najljepših postavki svjetskih muzeja.

Voljeli bismo da nam pokažete kako komponujete simfoniju vašeg doma. Ne oklijevajte da nam pišete, dijelite fotografije i tagujete naš Instagram nalog. Mi zaista želimo da vidimo sve.

Korpa
Kategorije
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog
Meni

Prijava

Nemate nalog?