Blog

#commodo_me – online koncept za uređenje vašeg doma

Oblak osvježenja u pastelnim tonovima, koji lijepo upakovan stiže na vašu adresu u roku od nekoliko radnih dana, doplovio je na crnogorsko digitalno nebo krajem jula mjeseca. Od tada smo opremili, dopunili, ukrasili i ušuškali desetine domova. Učimo, rastemo i širimo ponudu, pratimo trendove, ali ne zaboravljamo klasiku i uvijek tragamo za novim kvalitetnim komadima.

 

 #commodo_me, obična online prodavnica ili…?

Commodo Home&Living na prvi i brzi pogled djeluje kao klasična online prodavnica u kojoj birate kroz gomilu nasloženih predmeta, u jednom kliku stižete do sekcije plaćanja, zatim danima čekate željeni predmet i niste sigurni da li je predmet sa fotografije zaista predmet koji ste poručili. Dakle, samo na prvi pogled.

Prvi uslov koji smo sebi postavili jeste kvalitet koji ne trpi zbog cijene, ali smo i cjenovni rang prilagodili i učinili dostupnim svačijem džepu, upravo zbog raznolikosti proizvoda. Na našem online shop-u šepure se blistavi dizajnerski komadi namještaja sa impresivnom istorijom, a tik uz njih stoje i dostupni predmeti za svakodnevnu upotrebu i aksesoari koji lako i prije svega povoljno mijenjaju lice vaše dnevne ili radne sobe, hodnika, terase… – svi sortirani po kategorijama i u skladu sa namjenom.


Ukoliko tragate za povoljnijim komadima, jedan klik na ikonicu „sniženje“ ili „do 50e“ vodi vas do aktuelnih sniženja, te uže selekcije predmeta koji spadaju u budžet od 50 eura. Sigurni smo da upravo u tim kategorijama možete pronaći i idealne poklone za drage ljude! Prijavite se na naš Commodo Newsletter i ispratite sve novitete!


Vrijeme isporuke je drugi uspješno riješen domaći zadatak: nakon poručivanja odabranog artikla (naravno, u svega nekoliko klikova!) na www.commodo.me svega 2 do 5 radnih dana dijeli vas od vaše porudžbine koja na adresu stiže upakovana, zaštićena i bez greške, uz napomenu da je dostava za teritoriju Crne Gore besplatna. Naša misija je da pokažemo svima kako životni, kancelarijski ili bilo koji drugi prostor u kojem provodite dosta vremena ipak može biti skladan, potpun i lijep uz male trikove, pravilne izbore i kvalitetne materijale, dok ste i dalje u okvirima željenog budžeta.

#commodo_me lična karta

Commodo je udobno, commodo je bezbjedno, commodo je lagodno. Iza minimalističkog lica Commodo online shop-a stoji firma AmacomMNE i tim ljudi sastavljen od različitih profesija: od programera koji su zaduženi za to da cijela aktivnost poručivanja teče bez greške, preko menadžera koji će oplemeniti shop novim modelima i ispratiti dirigentsku palicu tržišta, do vrijednih dostavljača koji će se potruditi da željeni predmet stigne do vas u onih pomenutih 2 do 5 dana. Tu su i grafički dizajneri zahvaljujući čijim prstima naša vizuelna prezentacija dolazi do vas servirana na najpitkiji način, pa sve do onih pravih diva: dizajnera enterijera i njihovih zlata vrijednih savjeta i preporuka kojima dom postaje zaista dom u kojem uživate.


Kad smo kod inspiracije – predlažemo vam da posjetite sekciju „Blog“ na commodo.me: osvrćemo se na neke neprolazne trendove, nesebično dijelimo savjete kuda i kako sa velikim i malim prostorima, kako kombinovati boje, teksture, kako ostati u okviru budžeta a ipak napraviti malu magiju… I naravno, neka usputna lekcija iz istorije dizajna zaista nije na odmet!


Naše radno vrijeme je od 0 – 24h, informaciju ili detaljan savjet možete dobiti uvijek, trudimo se da ponudu još bolje približimo kupcima kroz svakodnevne postove na društvenim mrežama i budemo dnevna doza inspiracije za efikasno uređenje doma. Pored saradnje sa inostranim brendovima, ponosno ističemo da su u našu pondu uključeni i komadi koje sami dizajniramo i proizvodimo.

Kuda ide #commodo_me

Avantura zvana životni prostor nešto je što zahtijeva konstantno istraživanje, tržište je preplavljeno komadima koji lako osvoje bodove na estetiku, ali kvalitet nije na zadovoljavajućem nivou (onom koji smo sebi postavili kao normu od samog starta). Zato pažljivo biramo šta vam predstavljamo, obilazimo različite proizvođače namještaja, kombinujemo, popravljamo i prepravljamo, jer je dobar glas koji dolazi od kupca ipak omiljena preporuka. A vi nas baš takvim preporukama svakodnevno nagrađujete.

Trudimo se da asortiman proširimo i tako steknemo stalne partnere, a poseban akcenat je na želji da pomognemo malim lokalnim proizvođačima koji i dalje koriste najfinije materijale i žive svoja umjetnička djela, tako što ćemo ih uključiti u naš asortiman sa ogromnim zadovoljstvom. Ukoliko poznajete nekog kreativca koji odgovara opisu – uputite ga na našu adresu.

Komentariši