Blog

P kao praznici (… i pokloni!)

Vrijeme praznika je sinonim za ljubav, radost, zagrljaje – i na najvažnijem četvrtom mjestu: poklone!

Ukoliko Vam se svaka shoping avantura ovih dana svela na besciljno lutanje od radnje A do radnje B bez ideje kako ste se uopšte našli na tim mjestima i ukoliko je shoping inspiracija pošla na rani odmor u Lisabon… To je trenutak kada uskačemo mi, Vaši lični savjetnici za pametnu kupovinu! Prigrlite omiljenu šolju kafe i krećemo sa…

… do 50e! Jednom od najpopularnijih kategorija na našem sajtu! Potrudili smo se da u njoj objedinimo sve artikle sa kojima su Vaš budžet i Vaša savjest i te kako mirni.

Ukrasi…
… ko ih ne voli? Ali, sve dok birate pažljivo. Sensation model rezervisan je za one minimalističke domove u kojima svaka slučajna boja može narušiti harmoniju. Patinirani metal od kojeg su elementi napravljeni daje im karakter, a to odmah isključuje i svaki neželjeni sjaj. Model Pejzaž je sa druge strane idealan za onu malo hrabriju grupu prijatelja koja ne bježi od kolorita i voli dominantne komade – dakle potpuni kontrast Sensation-u. Poslednji model koji predlažemo – Ecstasy idealan je za prazne zidove hodnika ili predsoblja, ni previše ni premalo, taman koliko je potrebno zidovima da „dišu“.

Taburei…
… omiljena pomoćna stolica, omiljena podrška nogama dok leškarite u omiljenoj fotelji, svima je potreban tabure! Novi modeli u našem onilne shop-u Solaro u crnoj boji za one elegantnije, žuti model za one malo hrabrije – koji god da izaberete, niko neće ostati ravnodušan na njihove divne forme.

Rasvjeta…
Zenith lampa, crna ili zlatna – nećete pogriješiti. Uz model stone lampe, tu je i dopuna u vidu Zenith visilice koja nam se i dalje uklapa u budžet do 50e. Idealne su za članove porodice i prijatelje koji luduju za vintage komadima.

Ogledalo…Na stranu funkcionalnost, ima i te kakve dekorativne supermoći.

Iz dosadašnjeg iskustva znamo da obožavate Lila modèle I ovog puta izdvajamo 1 i 3 – jednu malo strožiju, drugu apstraktniju formu. Uklopiće se uz gallery wall u dnevnom boravku, dopuniće prostor iznad toaletnog stočića, oplemeniće predsoblje. Kao što vidite – mi obožavamo Lila modèle!

Klub stolovi…
… Ova kategorija ima dosta povoljnih iznenađenja, a jedno od njih su svakako klub stolovi po odličnim cijenama. Kao što je tabure dodatna stolica, jednom dnevnom boravku ne može nedostajati površina za druge dekorativne predmete, stone lampe, časopise ili onu popodnevnu umornu šolju kafe (… svi znamo koliko je primarni sto tada daleko!). Mandala je namijenjena onim ljudima koji će voljeti i Zenith modele lampi, dok je model Bingo u roze ili plavoj boji prava puslica u enterijerima pastelnih tonova koji se plaše svake suvišne boje.

Nadamo se da smo bili makar mala doza inspiracije za praznični šoping, ne oklijevajte da nam pišete i pitate nas za savjet.

Komentariši