Blog

Ljetnja akcija zvana dekoracija

Proljećna akcija zvana dekoracija - Commodo Home & Living

Kada dođe proljeće, u mnogima od nas se probude nestašni leptirići i samo bismo nešto mijenjali, pomjerali, renovirali, uljepšavali… I ta potreba je sasvim lijepa i često poželjna, ali ponekad umijemo da pretjeramo, pa nas košta i novca i vremena.

Zato smo mi pronašli 8 ideja kako da zadovoljite svoju potrebu za proljećnim promjenama, da probudite svog kreativnog genija, a da vas sve to veoma malo košta.

1.Unesite život u trpezariju

I nema potrebe da mnogo razmišljate kako ćete to učiniti. Dovoljno je da stavite novi stonjak na sto i već ste napravili veliku promjenu. Naravno, sobne biljke kao i vaša omiljena vrsta cvijeca su idealno rješenje.

2.Preuredite spavaću sobu

Ne mislimo na velike reforme, adaptacije i promjene koje iziskuju mnogo vremena, energije i novca. Mislimo na izmjene koje će biti lakše za izvedbu, a jednako efikasne: promijenite dekoraciju kreveta.
Ovom prilikom, iako znamo da je koralno crvena ovogodišnji hit, mi glasamo za plavo-bijelu kombinaciju.
Smatramo da je ovaj duo uvijek dobrodošao u spavaćoj sobi: opuštajuće, svijetle i, prema mišljenju psihologa, boje koje vas pozivaju na san.

4 . Napravite ekološki podmetač
Ako oko vas ima vinopija, ili ako i sami uživate u ovom božanskom napitku, objavite prikupljanje čepova od plute a u svrhe pravljenja podmetača za šerpe, lonce i ostale tople posude koje mogu oštetiti sto.
Kada sakupite dovoljno materijala, povežite ga nekom lijepom vrpcom i eto vam “uradi sam” dekoracije stola.

6. Novi život jedne stare fioke
Dajte novi život staroj fioci ili drvenoj kutiji tako što ćete od nje napraviti retro skladište za igle i  konce, dugmad, ili pak kesice čajeva ili kafe. Da bi bila praktičnija, napravite drveni ormarić unutra: sve će biti organizovano i biće vam lakše da ga pronađete. Ako volite starinski duh, nemojte mnogo mijenjati izgled drveta. Dovoljno je da ga prelakirate i malo ozdravite i imaćete gotov element za skladištenje.

Dekoracije - Home & Living Online Prodavnica

7. Napravite svoje lepršave svetiljke
Iskoristite stare tegle da od njih napravite svijećnjake. Vjerujte, mogu izgledati veoma simpatično, naročito ako tegle ukrasite papirnim vijenčićima u obliku nekih figurica, ili bilo kakvim ukrasnim sitnicama koje vam padnu na pamet. Svima koji imaju balkon ova ideja će biti dobro došla jer će tegle štititi plamen od vjetra.

8.Lični pečat u kupatilu

Ovaj savjet važi za one koji imaju otvorene police u kupatilu. Iskoristite tu pogodnost i unesite što više ličnog u ovaj prostor. Na slici je jedna od ideja, mada smo mi sigurni da će vaša kreativnost smisliti još mnogo načina da budete originalni.

Nešto nam govori da ćete makar jednu ideju realizovati već ovih dana, a mi ćemo, već večeras, ideju broj 7 sprovesti u djelo.

Komentariši