Blog

Online prodavnica po vašoj mjeri

Commodo tim se u avanturu otvaranja online prodavnice i kreiranja najboljeg korisničkog iskustva upustio hrabro i bez očekivanja. Osam mjeseci kasnije ste nam pokazali da smo i te kako sposobni da od vaših najjednostavnihih enterijera napravimo prave male bajke, a to dalje znači da je vrijeme za sljedeći krupan korak: otvaranje novog koncepta – Commodo Showroom-a u Podgorici kako biste se još bolje upoznali sa nama i našom ponudom.

Commodo home&living je stvarna prodavnica sa toplim ljudskim kontaktom, ali u digitalnom svijetu: sajt koji zadovoljava najviše estetske kriterijume, ima čistu desetku u kategoriji korisničkog iskustva, tim koji je uvijek dostupan i na raspolaganju kupcu sa savjetima i odgovorima na sva pitanja, besprekorno upakovani proizvodi koji do kupca dolaze za svega dva do pet radnih dana. U cilju još bolje interakcije sa kupcima, sljedeći logičan korak je otvaranje kreativnog kutka zamišljenog kao showroom u kojem će kupci moći da pogledaju veliki dio naše ponude, dobiju neophodne predloge i savjete na licu mjesta, a zatim obave online kupovinu. Iza minimalističkog lica ove online prodavnice stoji firma AmacomMNE koja objedinjuje sjajne dizajnere, menadžere za nabavku i prodaju, marketing menadžere, programere i neumorne dostavljače kao poslednju stepenicu koja vodi do potrošača. Proizvodi dostupni u Commodo online prodavnici ne biraju se slučajno: tim se trudi da isprati svjetske trendove i kupcima u Crnoj Gori predstavi i omogući najfiniji holandski, italijanski i slovenački namještaj, kvalitetnu i raznovrsnu rasvjetu, kompletan baštenski program, kao i tople belgijske tepihe, uz različite aksesoare.

Estetika jednog doma, sve male ili velike investicije, posebni skupocjeni komadi – upravo su ono što ga utopli i na kraju krajeva čini domom. Ukusi su varijabilni, trendovi nestalni, kvalitet lako dostupnih komada često upitan – zato je izuzetno važno imati sigurnost prilikom kupovine, stručnost u obliku dobrog savjeta ili preporuke i na kraju vanvremenski komad koji će ostati za buduće generacije. Commodo tim kao prvu stavku „to do“ liste stavlja raznovrsnost, pa je u našoj online prodavnici dostupna široka paleta proizvoda: od onih sitnih šarmantnih kućnih aksesoara idealnih za poklone i mala iznenađenja, do komada sa dizajnerskim potpisom koji se mogu sresti čak i u najpoznatijim muzejskim postavkama.

Moderna Stolica Vitra Panton modernog dizajna, udobna , bijele boje - online shop - Commodo Home & Living

Dom je mjesto u koje bježite iz svakodnevnog haosa, a naša misija je da ga oblikujemo u savršeno gnijezdo čija perfektna funkcionalnost ima i desetku iz estetike. Naša trenutna ponuda akcenat stavlja na udobne fotelje koje odgovaraju različitim stilovima u uređenju enterijera kombinovane sa adekvatnim klub stolovima od najfinijih materijala. Rasvjeta je ono što kompletira sliku, a idealan tepih dođe kao neophodna doza topline. Ukoliko opremate radni kutak, dostupne su različite radne stolice ergonomskog dizajna koje čuvaju vaše zdravlje i doprinose produktivnim radnim satima. Kategorija aksesoara objedinjuje sve one predmete koji nisu prijeko potrebni… Kako to mislite, nisu prijeko potrebni? Aksesoari život znače!

Trudimo se da Commodo priča ne bude zasnovana samo na jednostavnoj prodaji, odnosno kupovini i cilj nam je da naše kupce okupimo u malu zajednicu u kojoj se razmjenjuju ideje, primjeri dobrih enterijera i noviteti iz svijeta dizajna, umjetnosti i arhitekture, pa smo dobar komad našeg online mjesta posvetili Commodo Blog kategoriji. Teme koje Commodo blog obrađuje nisu usko fokusirane, trudimo se da ih upakujemo u zabavnu formu koja drži pažnju, imaju edukativni karakter i mogu vam biti savršeno lagano čitanje u omiljenoj fotelji u popodnevnim časovima, uz čašu vina. Takođe, svako ko želi da da svojim tekstom doprinese Commodo biblioteci, uvijek nam se može javiti bez ustručavanja – jer mi želimo da čujemo i vas, želimo da vaš rad predstavimo našoj publici. Naporno smo radili na tome da budemo uvijek dostupni jer smo svjesni vrijednosti dobrog savjeta u pravom trenutku, a svjesni smo i toga koliko je takav savjet preduslov za dobru investiciju, pa naš tim okuplja stručnjake u pravom smislu te riječi jer je pravo usmjerenje onaj pretposlednji pasus u korisničkom iskustvu najvišeg nivoa koje vam mi pružamo.

Ono što posebno volite jesu stalne akcije i popusti koji se dešavaju sa smjenama kolekcija, a realizovali smo i jednu posebnu kategoriju „do 50e“ u kojoj su zastupljeni različiti predmeti u tom cjenovnom rangu, što dođe kao idealna pomoć prilikom kupovina ograničenih određenim budžetom. Baš ovom kategorijom i različitim popustima želimo da vam pomognemo da vaš životni ili radni prostor dovedete do potpune funkcionalnosti i udobnosti, ušuškate omiljeni kutak u vašem domu ili obradujete vaše mališane – sve to dok novčanik kontrolisano trpi. Kad smo kod najmlađih – ni oni nisu zapostavljeni. Baštenski aksesoari dopunjeni su raznim ljuljaškama, šatorima i svim neophodnostima za male istraživače i pustolove, cijeli magični svijet njihove igre možete ispratiti iz vaše udobne naslonjače ili boho ljuljške koju ste takođe pronašli u našem baštenskom sektoru – a proljeće je idealno vrijeme za takve koncepte.

Na samom kraju, važno je istaći da je pored sajta, kupcima dostupna i Commodo aplikacija koju mogu preuzeti preko Google play ili App store prodavnica, a koja im može značajno olakšati i ubrzati kupovinu. Commodo tim je 24h dostupan i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a showroom možete posjetiti od ponedjeljka do petka između 9 i 15h, na bulevaru 21. maja 89 ( prvi sprat zgrade Dr Trade) u Donjoj Gorici. Ova subota, 13. mart, je izuzetak posvećen otvaranju našeg showroom-a, pa nas možete posjetiti već danas!

Bonus informacija: ukoliko se prijavite na Commodo newsletter, dobijate jedinstveni kod i ostvarujete 5% popusta pri vašoj prvoj kupovini.

Komentariši